Hoppa till innehållet

Nu utvecklar vi lrf.se personalisering med notismejl

Nu utvecklar vi funktionen att följa sakområden genom att lägga till ett notismejl och man behöver inte längre gå in sajten och logga in för att se om det kommit uppdateringar i de ämnen man följer. Har du provat lägga till ämnen?

LRF.se är byggd för att användare ska kunna anpassa innehållet efter egna intressen och behov, det man brukar kalla för en personaliserad webbplats. Det är enkelt att följa ämnen och aktiviteter.

Varje sida på LRF.se har en knapp med ett ämne. Den visar det sakområde där du hittar all information inom ämnet. För de som är inloggade visas knappen Lägg till intresseområde på sidan som samlar info om sakområdet. Vill du följa detta ämne klickar du på knappen och ämnet läggs nu till på Min sida, och då får du ett nyhetsflöde unikt för dig individ. 

Nu utvecklar vi funktionen genom att lägga till ett notismejl och du behöver inte längre gå in sajten och logga in för att se om det kommit uppdateringar i de ämnen man följer. I stället får du ett notismejl klockan 18 varje dag om det publicerats en nyhet inom ett intresseområde du prenumererar på. 

Framöver kommer även de som har angett sina näringsverksamheter i LRFs medlemsregister och alla förtroendevalda automatiskt att få notismejl om dessa områden utan att själva behöva lägga till dem.

Så testa gärna denna funktion på LRF.se! Har du frågor och funderingar, maila nywebb@lrf.se

Skärmdump LRF sakområden
Skärmdump LRF sakområden
Klicka för att förstora bilden. Så här ser funktionen att lägga till sakområden ut.
Skärmdump LRF sakområden
Skärmdump LRF sakområden
Klicka för att förstora bilden. Så här listas sakområden på sidorna.