Hoppa till innehållet

Så utvecklar vi LRF.se under hösten

LRF.se är en digital plattform som ständigt är i utveckling för att möta nya behov. Och utvecklingen av LRF.se fortsätter under hösten.

LRF.se är en digital plattform som ständigt är i utveckling för att möta nya behov. Och utvecklingen av LRF.se fortsätter under hösten. 

Som ansvarig för LRF.se är det roligt att kunna berätta lite om vad som händer på webbplatsen under hösten. Vi som arbetar med LRF.se har identifierat några viktiga målgrupper där vi ser att vi behöver göra fortsatt utveckling. Inte minst finns det flera viktiga insatser vi kan göra för de förtroendevalda. Presumtiva nya medlemmar för LRF är såklart en prioriterad grupp. Vi tittar också på hur vi kan förbättra upplevelsen ytterligare för de som loggar in. 

Tillsammans med enheten för folkrörelseutveckling på LRF har vi genomfört flera insatser för att kartlägga de förtroendevaldas digitala behov och därmed fått en mycket bra grund för ett fortsatt utvecklingsarbete. Det vi arbetar vidare med nu är dels hur vi visar LRFs näringspolitiska ställningstaganden på LRF.se och hur vi digitaliserar den kommunstatistik som är ett viktigt redskap för att föra lokal dialog kring de gröna näringarna. 

Det händer så klart mycket mer än vad som ryms i detta blogginlägg men jag vill gärna också nämna vårt arbete med webbplatsens interna sök som vi kommer att göra mer träffsäkert. Vi kommer också lansera e-postnotifieringar för de som valt att följa etter eller flera sakområden. När något nytt publiceras på webben om det man följer så får man en notifiering via mail.

Vi kommer också att göra test med ”microinteraktioner” på vissa sidor, dvs möjlighet för användare ge feedback på den information man just tagit del av. 

Så välkommen att följa LRF.se under hösten och se nya spännande funktioner växa fram. 

Här informerar vi om löpande utveckling av nya webbplatsen och kända problem.