Mat från Sverige Hälften av all mat vi äter är importerad, trots att många vill köpa mer svensk och lokalproducerad mat. För att möta denna efterfrågan behövs bättre konkurrensvillkor. Läs mer om mat från sverige på LRF.se
Inlägg om mat från sverige: Mikaela Johnsson Så löser vi nötköttsbristen 2025-03-13 Du har kanske läst om bristen på nötkött, eller till och med upplevt den själv. Men hur ligger det egentligen… Nöt Mat från Sverige Djuromsorg Mikaela Johnsson En grön omställning i norra Sverige 2024-11-25 Varje år gör vi i LRF en styrelseresa. På våra nordliga breddgrader här hemma i Sverige pågår den gröna omstäl… Mat från Sverige Hållbarhet Energi Markus Hoffman Små kostnader kan göra stor skillnad för hållbar mat 2024-09-09 I en ledare i DN den 9 augusti tas den återkommande frågan upp om hur de utländska bärplockarna har det. Det ä… Mat från Sverige Hållbarhet Klimat och miljö Anna Karin Hatt Ta inte maten för given 2024-09-03 Nyligen var jag med i podden Gräns på Sveriges Radio. I ett spännande avsnitt med flera intressanta medverkand… Mat från Sverige Beredskap Palle Borgström Att göra livsmedel dyrare är inte vägen framåt! 2024-03-14 Idag skriver Nordiska ministerrådets generalsekreterare Karen Elleman på DN debatt – rubriken lyder ”Hela nord… Mat från Sverige